002.jpg

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта – рішення Сумської міської ради «Про надання пільг у 2016 році платникам земельного податку»

Відповідно до статті 284 Податкового кодексу України, рішення Сумської міської ради від 13 серпня 2015 року № 4689-МР «Про нову редакцію Положення про надання пільг за рахунок міського бюджету юридичним особам, фізичним особам-підприємцям і фізичним особам міста Суми», департаментом фінансів, економіки та бюджетних відносин Сумської міської підготовлено проект рішення Сумської міської ради «Про надання пільг у 2016 році платникам земельного податку».

Проект регуляторного акта з відповідним аналізом регуляторного впливу розміщено на офіційному сайті Сумської міської ради – www.meria.sumy.ua.

Усіх зацікавлених осіб просимо надсилати зауваження та пропозиції до вказаного проекту регуляторного акта протягом місяця з моменту оприлюднення до департаменту фінансів, економіки та бюджетних відносин Сумської міської ради за адресою: 40004, м. Суми, вул. Горького, 21 або на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..