Надрукувати
Перегляди: 3021

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту – проекту рішення Сумської міської ради «Про затвердження Положення про дольву участь співвласників багатоквартирних житлових будинків м. Суми у поточному, капітальному ремонтах (реконструкції, модернізації)»

Представлений регуляторний акт визначає правові та організаційні засади забезпечення участі співвласників багатоквартирних будинків у співфінансуванні поточних, капітальних ремонтів (реконструкції, модернізації), що проводяться у багатоквартирних житлових будинках м. Суми за рахунок бюджетних та інших коштів, визначає механізм залучення коштів міського бюджету на фінансування проведення робіт поточного та капітального (реконструкції, модернізації) ремонтів в багатоквартирних будинках м. Суми.

Всіх зацікавлених осіб просимо надсилати пропозиції та зауваження до вказаного проекту рішення протягом 30 днів з моменту оприлюднення до департаменту інфраструктури міста Сумської міської ради за адресою: м. Суми, вул. Воскресенська, 8-А/1, тел.: (0542) 700-590, 700-596, (e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.)