004.jpg

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту – проекту рішення Сумської міської ради «Про затвердження Порядку видачі технічних умов юридичним особам на приєднання до систем централізованого водопостачання та водовідведення комунальної власності територіальної громади м. Суми

Представлений регуляторний акт визначає правові та організаційні засади врегулювання питання щодо правовідносини, які виникають у процесі видачі та оформлення технічних умов замовникам-юридичним особам на приєднання закінчених будівництвом, реконструйованих, реставрованих, технічно-переоснащених або капітально відремонтованих об'єктів до систем централізованого питного водопостачання та/або водовідведення комунальної власності територіальної громади м. Суми.

Всіх зацікавлених осіб просимо надсилати пропозиції та зауваження до вказаного проекту рішення протягом 30 днів з моменту оприлюднення до департаменту інфраструктури міста Сумської міської ради за адресою: м. Суми, вул. Воскресенська, 8-А/1, тел.: (0542) 700-590, 700-596, (e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.)