Надрукувати
Перегляди: 2959

У зв’язку із дотриманням Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та на виконання вимог регламенту виконавчого комітету Сумської міської ради оприлюднюється проект рішення «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Сумської міської ради від 17.12.2013 № 650 «Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами на території м. Суми»

Ініціатором внесення змін до чинного регуляторного акту є громадське об’єднання «Асоціація рекламістів Сумщини». Зміни вносяться на підставі антикорупційної експертизи рішення виконавчого комітету Сумської міської ради від 17.12.2013 № 650 «Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами на території міста Суми», проведеної Сумською обласною громадською організацією «Спілка підприємців, орендарів, та власників Сумської області.

Пропозиції та зауваження до проекту рішення міської ради та аналізу регуляторного впливу приймаються департаментом містобудування та земельних відносин Сумської міської ради: м. Суми, вул. Горького, 21, в місячний термін з дня оприлюднення аналізу та проекту рішення виконавчого комітету «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Сумської міської ради від 17.12.2013 № 650 «Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами на території м. Суми».

Розробник проекту регуляторного акту: департамент містобудування та земельних відносин Сумської міської ради.

Проект регуляторного акту буде розміщено разом з аналізом регуляторного впливу на сайті: www.meria.sumy.ua

Пропозиції та зауваження до проекту рішення Сумської міської ради та аналізу регуляторного впливу приймаються департаментом містобудування та земельних відносин Сумської міської ради: м. Суми, вул. Горького, 21.