Надрукувати
Перегляди: 2928

Повідомлення про оприлюднення регуляторного акту - проекту рішення Сумської міської ради «Про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки в м. Суми»

Представлений проект регуляторного акту розроблено на виконання пп. 12.3.4 п. 12.3 статті 12 Податкового кодексу України від 02.12.2010 № 2755-VI (зі змінами).

Проект регуляторного акта передбачає затвердження Положення про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки в м. Суми. Положенням про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки в м. Суми, визначається коло платників податку на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки, об’єкт та база оподаткування, пільги та ставки податку, порядок обчислення суми податку, порядок та терміни його сплати, відповідальність платників податку.

З повним текстом проекту рішення та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитись на офіційному сайті Сумської міської ради – www.meria.sumy.ua.

Зауваження та пропозиції приймаються розробником проекту регуляторного акту – департаментом фінансів, економіки та бюджетних відносин Сумської міської ради протягом місяця з дня оприлюднення: