001.jpg

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта – рішення Сумської міської ради «Про встановлення транспортного податку в м.Суми»

З метою приведення у відповідність до змін у податковому законодавстві України Положення про встановлення транспортного податку затвердженого рішенням Сумської міської ради від 03 березня 2015 року № 4030-МР, відділом логістики та зв’язку Сумської міської підготовлено проект рішення Сумської міської ради «Про встановлення транспортного податку в м. Суми». Зазначеним проектом рішення передбачається удосконалення механізму справляння транспортного податку фізичними та юридичними особи, в тому числі нерезидентами, які мають зареєстровані в місті Суми згідно з чинним законодавством власні легкові автомобілі, що відповідно до підпункту 267.2.1 пункту 267.2 статті 267 Податкового кодексу України є об’єктами оподаткування та приведення існуючого порядку у відповідність до вимог Податкового кодексу України та інших нормативно-правових актів.

Проект регуляторного акта з відповідним аналізом регуляторного впливу розміщено на офіційному сайті Сумської міської ради – www.meria.sumy.ua.

Усіх зацікавлених осіб просимо надсилати зауваження та пропозиції до вказаного проекту регуляторного акта протягом 30 днів з моменту оприлюднення до відділу логістики та зв’язку Сумської міської ради за поштовою адресою: 40030, м. Суми, вул. Горького, 21, на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., тел. 700-667 та департаменту фінансів, економіки та бюджетних відносин Сумської міської ради за поштовою адресою: 40030, м. Суми, вул. Горького, 21, на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., тел. 700-585.