004.jpg

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту – рішення виконавчого комітету Сумської міської ради «Про затвердження Тимчасового положення про порядок розміщення телекомунікаційних мереж в житлових будинках власності територіальної громади міста Суми, інших будинках та спорудах власності територіальної громади міста Суми або їх частинах»

Представлений регуляторний акт приймається з метою регулювання діяльності надавачів телекомунікаційних послуг в частині прокладання, обслуговування та модернізації телекомунікаційних мереж та технічних засобів телекомунікацій в будинках і спорудах власності територіальної громади міста Суми, впорядкування відносин між балансоутримувачами (управителями) будинків власності територіальної громади міста Суми та надавачами телекомунікаційних послуг, збереження майна територіальної громади міста Суми.

Зауваження та пропозиції приймаються розробником проекту регуляторного акта – Комунальним підприємством «Сумижитло» Сумської міської ради – протягом місяця з дня оприлюднення на сайті Сумської міської ради www.meria.sumy.ua на поштову адресу: вул. Петропавлівська, буд. 70, м. Суми, 40000.