Надрукувати
Перегляди: 2841

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту – рішення виконавчого комітету Сумської міської ради «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Сумської міської ради від 17.01.12 № 25 «Про затвердження Порядку демонтажу, обліку, збереження, оцінки та реалізації засобів зовнішньої реклами у м. Суми»

У зв’язку з дотриманням Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та на виконання вимог Регламенту виконавчого комітету Сумської міської ради оприлюднюється проект рішення виконавчого комітету Сумської міської ради «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Сумської міської ради від 17.01.12 № 25 «Про затвердження Порядку демонтажу, обліку, збереження, оцінки та реалізації засобів зовнішньої реклами у м. Суми».

Регуляторний акт пропонується до прийняття з метою удосконалення функцій контролю щодо дотримання на території міста Суми законодавства про рекламу та благоустрій населених пунктів, поповнення міського бюджету, забезпечення захисту прав громадян та суб’єктів підприємницької діяльності, рівних, чітко визначених умов для всіх суб’єктів господарювання в сфері розміщення зовнішньої реклами та забезпечення належного утримання та експлуатації об’єктів вуличної мережі, інженерних комунікацій, належного рівня благоустрою, озеленення, естетичного вигляду та якісного формування забудови міста.

Розробник проекту регуляторного акту: департамент містобудування та земельних відносин Сумської міської ради, адреса місцезнаходження: місто Суми, вул. Горького, 21.

Пропозиції та зауваження до проекту рішення виконавчого комітету міської ради та аналізу регуляторного впливу приймаються розробником проекту в місячний термін з дня оприлюднення аналізу та проекту рішення виконавчого комітету Сумської міської ради «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Сумської міської ради від 17.01.12 № 25 «Про затвердження Порядку демонтажу, обліку, збереження, оцінки та реалізації засобів зовнішньої реклами у м. Суми».

Проект регуляторного акту буде розміщено разом з аналізом регуляторного впливу на офіційному сайті Сумської міської ради: www.meria.sumy.ua.