Надрукувати
Перегляди: 1612

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту – проекту рішення Сумської міської ради «Про затвердження Порядку використання бюджетних коштів для участі Сумської міської ради в організації та фінансуванні ремонту житлових будинків»

Проект регуляторного акту «Про затвердження Порядку використання бюджетних коштів для участі Сумської міської ради в організації та фінансуванні ремонту житлових будинків» розроблено з метою своєчасного проведення капітального ремонту багатоквартирних будинків м. Суми та покращення технічного стану житлового фонду в місті Суми шляхом проведення капітального ремонту у багатоквартирному будинку на умовах співфінансування за рахунок коштів міського бюджету міста Суми та коштів співвласників багатоквартирного будинку.

Проект регуляторного акту розроблено з урахуванням положень Цивільного кодексу України, законів України «Про житлово-комунальні послуги», «Про приватизацію державного житлового фонду», «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», «Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку», «Про місцеве самоврядування в Україні», Постанов Кабінету Міністрів України від 08.10.1992 № 572 «Про механізм впровадження Закону України «Про приватизацію державного житлового фонду», від 05.09.2018 № 712 «Про затвердження Правил надання послуги з управління багатоквартирним будинком та Типового договору про надання послуги з управління багатоквартирним будинком», наказу Державного комітету України з питань житлово-комунального господарства від 10.08.2004 № 150 «Про затвердження Примірного переліку послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій та послуг з ремонту приміщень, будинків, споруд».

Проект рішення Сумської міської ради «Про затвердження Порядку використання бюджетних коштів для участі Сумської міської ради в організації та фінансуванні ремонту житлових будинків» з додатком та аналізом регуляторного впливу до нього оприлюднено:
- на офіційному сайті Сумської міської ради - www.smr.gov.ua,
- на офіційній сторінці Департаменту інфраструктури міста - dim.smr.gov.uа.

Всіх зацікавлених осіб просимо надсилати пропозиції та зауваження до вказаного проекту рішення протягом 30 днів з моменту оприлюднення до департаменту інфраструктури міста Сумської міської ради за адресою:
м. Суми, 40009, вул. Горького, 21, каб. № 305 тел.: (0542) 700-590, 700-593, (e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.).

Проект рішення

Додаток до проекту рішення

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Додаток 4

Додаток 5

Аналіз регуляторного впливу