0010.jpg

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта - проєкту рішення Сумської міської ради «Про Правила благоустрою території Сумської міської територіальної громади»

Відповідно до статей 9, 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, Правове управління Сумської міської ради повідомляє про оприлюднення проєкту регуляторного акта - проєкту рішення Сумської міської ради «Про Правила благоустрою території Сумської міської територіальної громади».

Метою розробки та прийняття даного рішення є прийняття єдиного нормативного акта, дія якого буде поширюватися на усі територіальні громади, що є складовими Сумської міської територіальної громади, на територіях якої мають бути запроваджені єдині правила та механізми, обов’язкові для виконання, а також приведення у відповідність до норм чинного законодавства України, конкретизація та систематизація положень Правил благоустрою міста Суми щодо: порядку здійснення благоустрою та утримання територій об’єктів благоустрою; впорядкування територій підприємств, установ, організацій та визначення меж утримання прилеглих до них територій; утримання зелених насаджень; утримання будівель і споруд інженерного захисту територій: вимог до санітарного очищення території; розміщення малих архітектурних форм; вимоги до здійснення благоустрою та утримання прибудинкової території; порядку здійснення контролю та притягнення до відповідальності за порушення у сфері благоустрою.

Розробниками проєкту рішення є Управління «Інспекція з благоустрою міста Суми» Сумської міської ради та Правове управління Сумської міської ради.

Проєкт рішення розміщений на офіційному веб-сайті Сумської міської ради в мережі Інтернет http://smr.gov.ua у розділі Бізнесу - Регуляторна діяльність.

Зауваження та пропозиції приймаються одним із розробників проєкту регуляторного акта – Правовим управлінням Сумської міської ради протягом 60 днів з дня оприлюднення:

• на поштову адресу: м. Суми, майдан Незалежності, 2, каб. №№ 79 по тел.: (0542) 700-628; м. Суми, вул. Горького, 21, каб. 210 (канцелярія – для письмових пропозицій), каб. 207 по тел.: (0542) 700-666; м. Суми, вул. Харківська, 35, каб. 237;

• на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. 

Проєкт рішення

Аналіз регуляторного впливу