Надрукувати
Перегляди: 3212

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта - проекту рішення Сумської міської ради «Про затвердження Порядку видачі дозволів на порушення об’єктів благоустрою або відмови в їх видачі, переоформлення, видачі дублікатів, анулювання дозволів»

Представлений регуляторний акт приймається з метою запровадження єдиних підходів щодо видачі дозволів на порушення об’єктів благоустрою або відмови в їх видачі, переоформлення, видачі дублікатів, анулювання дозволів в місті Суми та запобігання правопорушень у сфері благоустрою на території міста. Проект рішення Сумської міської ради «Про затвердження Порядку видачі дозволів на порушення об’єктів благоустрою або відмови в їх видачі, переоформлення, видачі дублікатів, анулювання дозволів» підготовлений на підставі постанови Кабінету Міністрів України від 30 жовтня 2013 р. № 870 «Про затвердження Типового порядку видачі дозволів на порушення об'єктів благоустрою або відмови в їх видачі, переоформлення, видачі дублікатів, анулювання дозволів» розробленого Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України відповідно до частини третьої статті 261 Закону України від 06 вересня 2005р. № 2807-IV «Про благоустрій населених пунктів».


Зауваження та пропозиції приймаються розробником проекту регуляторного акту – управлінням «Інспекція з благоустрою міста Суми» Сумської міської ради – протягом місяця з дня оприлюднення на сайті Сумської міської ради smr.gov.ua

Проект рішення

Аналіз регуляторного впливу