002.jpg

Виконавчий комітет Сумської міської ради оголошує відкритий архітектурний конкурс на визначення кращої проектної пропозицію із комплексної реконструкції забудови та благоустрою площі Театральна в м. Суми.

Метою проведення конкурсу є визначення кращої проектної пропозиції із комплексної реконструкції забудови та благоустрою площі Театральна, як основи для подальшого розроблення проектної документації. Предметом конкурсу є архітектурно-просторове рішення Театральної площі, яка потребує містобудівного оновлення з включенням в її структуру підземного простору під комплексом фонтанів, визначенням його функціонального призначення, а також можливим доповненням іншими об'єктами містобудування, що композиційно організують простір площі, разом з реалізацією заходів із комплексного благоустрою та озеленення.

Конкурс проводиться з 16 жовтня по 14 грудня 2018 року. Проект рішення із Програмою та умовами проведення конкурсу були оприлюднені на офіційному порталі Сумської міської ради 3 вересня 2018 року.

Учасниками конкурсу можуть бути окремі архітектори або їх авторські колективи, що мають відповідну освіту та кваліфікаційний сертифікат. Автор для виконання конкурсного проекту може сформувати авторський колектив, будучи його керівником або учасником. У складі авторського колективу можуть бути архітектори без кваліфікаційного сертифікату та студенти вищих архітектурних навчальних закладів.

Для участі у конкурсі автор, авторський колектив має подати заявку про наміри взяти участь у Конкурсі із зазначенням прізвища, імені, по батькові автора, членів авторського колективу, поштової та електронної адреси, контактного номера телефону. Заявка подається особисто за адресою: м. Суми. вул. Воскресенська, 8А, ІІ поверх, каб. 2 або на e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Заявки про намір взяти участь від авторського колективу кожен із його членів заповнює за встановленою формою особисто і подаються пакетом.

Призовий фонд становить 150 000 грн.: перше місце - 70 000 тис. грн.; друге місце - 50 000 грн; третє місце - 30 000 тис. грн.

Переможець конкурсу має право на подальше розроблення (чи участь у розробленні) проектної документації.

До складу журі увійшли: Бондаренко О.О., Домбровська І.М., Вінтоняк С.Я., Довбня А.М., Єпіфанов А.О., Коджушко В.П., Кривцов А.В., Кривцов О.В., Магеря А.М., Рибачок С.І., Смолянінов А.Ф., Сулим Ю І., Фролов О.М., Харченко Ю.О.

Конкурсні проектні пропозиції надаються з 8-30 до 12-00, 14 грудня 2018 року за адресою: м. Суми, вул. Воскресенська, 8А, ІІ-й поверх, каб. 2.

Премійовані проектні пропозиції залишаються в замовника конкурсу. Проектна пропозиція переможця знаходиться в замовника конкурсу до моменту вирішення питання подальшої розробки проектної документації. Всі інші проектні пропозиції повертаються авторам, на їх вимогу, впродовж місяця.

Конкурсні матеріали виконуються українською мовою.

Адреса і телефон для довідок: м. Суми, вул. Воскресенська, 8а, к. № 4, к. № 2, т. 700-107, 700-102.