005.jpg

Виконавчий комітет Сумської міської ради оголошує проведення закритого містобудівному бліц-конкурсі на кращу проектну пропозицію із реконструкції прибережної зони річок Сумка і Стрілка від мосту Воскресенський до пішохідного мосту Нижньохолодногірський в м. Суми.

Темою конкурсу є реконструкція і благоустрій прибережної зони річок Сумка і Стрілка від мосту Воскресенський до пішохідного мосту Нижньохолодногірський із облаштуванням громадського простору.

Метою проведення Конкурсу є визначення кращої проектної пропозиції з числа поданих, згідно з умовами Конкурсу та використання цих пропозицій як основи для подальшого розроблення детального плану території.

Територія проектування орієнтовною площею 7,55 га охоплює обидва береги річок Сумка і Стрілка від мосту Воскресенський до пішохідного мосту Нижньохолодногірський.

Конкурс проводиться з 11 грудня 2019 до 05 лютого 2020 року.

Учасниками Конкурсу можуть бути архітектори, колективи авторів, що мають відповідну освіту, кваліфікаційний сертифікат.

Автор для виконання конкурсного проекту може сформувати авторський колектив, будучи його керівником або учасником. У складі авторського колективу можуть бути архітектори без кваліфікаційного сертифікату та студенти вищих архітектурних навчальних закладів.

Фахівець, авторський колектив або юридична особа, які відповідають кваліфікаційним вимогам, але не отримали запрошення на участь у конкурсі, можуть взяти участь у ньому за умови, що вони заздалегідь повідомили про свій намір замовника конкурсу і отримали згоду.

Для участі в Конкурсі автор, авторський колектив має подати заявку (додаток 1 до Програми і умов) про наміри взяти участь у Конкурсі із зазначенням прізвища, імені, по батькові автора, членів авторського колективу, поштової та електронної адреси, контактного номера телефону. Заявка подається особисто або на e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Заявки про наміри взяти участь від авторського колективу кожен із його членів заповнює за встановленою формою особисто і подаються пакетом.

Призовий фонд становить 30 000 грн.: перше місце - 15 000 грн.; друге місце - 10 000 грн; третє місце - 5 000 грн.

Переможець конкурсу має право на подальше розроблення (чи участь у розробленні) детального плану території.

До склада журі увійшли:

Бондаренко

Ольга Олегівна

-

заступник начальника управління архітектури та містобудування Сумської міської ради, секретар журі (без права голосу);

Бородай

Сергій Петрович

-

старший викладач кафедри архітектури та інженерних вишукувань Сумського національного аграрного університету

Бородай

Артем Сергійович

-

старший викладач кафедри архітектури та інженерних вишукувань Сумського національного аграрного університету, кандидат архітектури

Бородай

Дмитро Сергійович

 

старший викладач кафедри архітектури та інженерних вишукувань Сумського національного аграрного університету, кандидат архітектури

Біленко

Олександр Ісакович

 

-

архітектор, директор ТОВ «Містопроект – С», голова містобудівної секції (за згодою);

Головин

Едуард Валерійович

-

директор творчої майстерні архітектурного проектування

Довбня

Анатолій Миколайович

-

начальник управління державного архітектурно-будівельного контролю Сумської міської ради, член Національної спілки архітекторів України

Вакарчук

Олена Василівна

-

заступник начальника управління Сумського обласного управління водних ресурсів

 

Івченко

Сергій Олексійович

-

архітектор, член Національної спілки архітекторів України (за згодою)

Кривцов

Андрій Володимирович

 

-

начальник управління архітектури та містобудування Сумської міської ради – головний архітектор, голова правління Сумської обласної організації Національної спілки архітекторів України

 Кривцов

Олег Володимирович

-

начальник управління містобудування та архітектури Сумської обласної державної адміністрації (за згодою)

Поліщук

Василь Єгорович

-

директор Сумської філії державного

регіонального проектно-вишукувального інституту «Дніпродіпроводгосп»

Рибачок

Сергій Іванович

-

директор ТОВ «Компанія «Фішер», член Національної спілки архітекторів України (за згодою)

 

Єпіфанов

Анатолій Олександрович

-

лауреат премії Ради Міністрів СРСР у галузі архітектури, Заслужений будівельник України, Почесний громадянин м. Суми (за згодою)

Сулим

Юрій Іванович

-

головний архітектор проектів комунального підприємства «Архітектура. Будівництво. Контроль», член Національної спілки архітекторів України (за згодою)

 

-

архітектор, член Національної спілки архітекторів України (за згодою)

 

Супрун

Євген Олександрович

-

Начальник відділу з питаньземельних відносин та надрокористування управління природних ресурсів та заповідної справи Департаменту екології та охорони природних ресурсів Сумської обласної державної адміністрації

Харченко

Юрій Олександрович

 

архітектор, директор приватного підприємства “Студія Ю. Харченка”, голова правління Сумської обласної організації спілки дизайнерів України, член Національної спілки архітекторів України (за згодою)

Конкурсні проектні пропозиції надаються з 8-30 до 12-00, 24 січня 2020 року за адресою: м. Суми, вул. Воскресенська, 8А, ІІ-й поверх, каб. 2.

Премійовані проектні пропозиції залишаються в замовника Конкурсу. Проектна пропозиція переможця знаходиться в замовника конкурсу до моменту вирішення питання подальшої розробки містобудівної документації.

Конкурсні матеріали виконуються українською мовою.

Адреса і телефон для довідок: м. Суми, вул. Воскресенська, 8а, к. №2, к. № 4, т. 700-102, 700-107.