007.jpg

Виконавчий комітет Сумської міської ради оголошує конкурс на визначення кращої ідеї пам’ятника «Героям Майдану» в районі вулиць Петропавлівська і Гоголя у м. Суми.

Метою проведення конкурсу є визначення кращої ідеї з числа поданих для подальшої реалізації. Учасники конкурсу мають знайти форму художнього відображення подій, що відбувалися під час Революції Гідності, увічнення героїзму учасників та вшанування пам’яті загиблих; аналізуючи існуюче середовище запропонувати містобудівне рішення формування простору біля пам’ятника.

Конкурс проводиться з 26 березня до 21 травня 2018 року.

Учасниками конкурсу можуть бути всі бажаючі: фахівці або авторські колективи професійних архітекторів та скульпторів, а також студенти архітектурних і художніх навчальних закладів, аматори які подали конкурсному журі документи, що відповідають умовам та вимогам цього конкурсу.

Для участі в конкурсі автор (авторський колектив) має подати заявку у вигляді письмової заяви (звернення) про наміри взяти участь у конкурсі із зазначенням прізвища, імені, по батькові автора (авторського колективу), поштової та електронної адреси, контактного номера телефону. Заявка подається особисто або на e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. (за формою згідно з додатком 1 до Програми і умов). Вихідні дані для проектування надаються управлінням архітектури та містобудування Сумської міської ради (організатором конкурсу) на електронну адресу заявника або за адресою: м. Суми, вул. Воскресенська, 8А, ІІ-й поверх, каб 2.

Конкурсні проекти приймаються до 21 травня 2018 року з 8-30 до 12-00.

Конкурсний проект переможця знаходиться у організатора конкурсу до моменту вирішення питання подальшої розробки проекту. Всі останні пропозиції повертаються авторам, на їх вимогу, впродовж одного місяця після оголошення результатів конкурсу.

Конкурсні матеріали виконуються українською мовою.

Адреса і телефон для довідок: м. Суми, вул. Воскресенська, 8а, к. № 2, тел. 700-102.

Призовий фонд становить 50 000 грн.: перше місце - 30 000 тис. грн.; друге місце - 15 000 грн; третє місце - 5 000 тис. грн.

Переможець конкурсу має переважне право на подальше розроблення (чи участь у розробленні) проектно-кошторисної документації.

Програма і умови