Надрукувати
Перегляди: 8987

Запити на публічну інформацію, що надходять до Сумської міської ради реєструються та обліковуються в день їх надходження у секторі забезпечення доступу до публічної інформації управління документообігу та публічної інформації департаменту комунікацій та інформаційної політики Сумської міської ради у робочі дні (з понеділка по четвер – з 8.00 до17.15, у п’ятницю – з 8.00 до 16.00, перерва – з 12.00 до 13.00) за адресою: м. Суми, майдан Незалежності, 2, поверх 7, кабінет № 135; телефон: 700-611.

Також запитувачі інформації можуть звернутись із запитом на публічну інформацію:

З метою спрощення процедури оформлення письмових запитів на інформацію особа може подавати запит шляхом заповнення відповідних форм запитів на інформацію, які можна отримати в секторі забезпечення доступу до публічної інформації управління документообігу та публічної інформації департаменту комунікацій та інформаційної політики Сумської міської ради.

Якщо запит подано безпосередньо до розпорядника інформації – юридичної особи – він реєструється та обліковується у відділі вхідної кореспонденції вказаного органу.

Про організацію доступу до публічної інформації у Сумськй міській раді