003.jpg

Звіт про узагальнення пропозицій (зауважень), що надійшли під час громадського обговорення з розгляду питання про присвоєння назви (найменування) бульвару (між вул. Харківською, просп. М. Лушпи і вул. І. Сірка) у м. Суми

Організатор громадського обговорення - управління архітектури та містобудування Сумської міської ради (далі – Управління).

Громадське обговорення проводилось з питання присвоєння назви (найменування) бульвару (між вулицею Харківською, проспектом Михайла Лушпи і вулицею Івана Сірка) у місті Суми.

Відповідно до розпорядження Сумського міського голови від 15.06.2020 №162-Р «Про проведення громадського обговорення під час розгляду питання присвоєння назви (найменування) бульвару (між вулицею Харківською, проспектом Михайла Лушпи і вулицею Івана Сірка) у місті Суми» Управлінням було підготовлене та подане на оприлюднення інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення під час розгляду питання про присвоєння назви (найменування) бульвару (між вулицею Харківською, проспектом Михайла Лушпи і вулицею Івана Сірка) у місті Суми (далі – Інформаційне повідомлення), а департаментом комунікацій та інформаційної політики Сумської міської ради 22.06.2020 оприлюднене на офіційному веб-сайті Сумської міської ради.

Пропозиції (зауваження) Управлінням приймались з дня оприлюднення Інформаційного повідомлення і до 28.08.2020.

Засідання за круглим столом відбулось 17.07.2020 о 14.00, за адресою: м. Суми, вул. Воскресенська, 8А, кабінет 2, а громадські слухання 14.08.2020 за адресою: м. Суми, майдан Незалежності, 2, кабінет 59.

Під час громадського обговорення були отримані наступні пропозиції (зауваження) (додається):

1 (один) учасник запропонував присвоїти назву (найменування) бульвару «Новоселів»;

3 (три) учасники запропонували присвоїти назву (найменування) бульвару «Набережний»;

7 (сім) учасників запропонували присвоїти назву (найменування) бульвару «Еспланада».