Надрукувати
Перегляди: 1515
1

Про надання в оренду Татарському Руслану Васильовичу земельної ділянки за адресою: м. Суми, вул. 1-ша Замостянська, 13 а.

2 Про затвердження Костелю Олександру Васильовичу проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та зміну її цільового призначення за адресою: м. Суми, проїзд Андріївський, 34.
3 Про відмову Андрєєву Ігорю Геннадійовичу у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність за адресою: м. Суми, провулок Тихоріцький, навпроти буд. № 8.
4 Про відмову Данильчук Аллі Трохимівні у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність за адресою: м. Суми, Громадська організація «Садівниче товариство «Залізничник-2», земельна ділянка № 221.
5 Про відмову Бездідько Вікторії Василівні у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність за адресою: м. Суми, вул. Гризодубової, 4.
6 Про затвердження Ященку Віталію Михайловичу проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та зміну її цільового призначення за адресою: м. Суми, проїзд Дачний, 4.
7 Про відмову Марченку Сергію Олександровичу у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність за адресою: м. Суми,вул. Смирнова, 23.
8 Про відмову Луценку Богдану Валерійовичу у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність за адресою: м. Суми, площа Михайла Кощія.
9 Про затвердження Котельник Лілії Іванівні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та зміну її цільового призначення за адресою: м. Суми, садівниче товариство «Колос», земельна ділянка № 82.
10 Про відмову Токарєвій Надії Олексіївні у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність за адресою: м. Суми, вул. Київська, біля буд. № 41.
11 Про затвердження Татаренку Юрію Анатолійовичу проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та зміну її цільового призначення за адресою: м. Суми, садівниче товариство «Колос», земельна ділянка № 82 А.
12 Про часткову втрату чинності рішення Виконавчого комітету Сумської міської Ради народних депутатів та надання у спільну часткову власність земельної ділянки за адресою: м. Суми, вул. Єрмака, 23 Лапенку Костянтину Володимировичу (83/100) та Зуєнку Григорію Федоровичу (17/100), яка знаходиться у них в користуванні.
13 Про надання у власність громадянам земельних ділянок, які знаходяться у них в користуванні.
14 Про відмову Ковтуну Тарасу Вікторовичу в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва.
15 Про відмову Ковтуну Тарасу Вікторовичу в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність за адресою: м. Суми, вул. Нахімова.
16 Про відмову Ковтуну Тарасу Вікторовичу в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність за адресою: м. Суми, в районі вул. Нахімова.
17 Про відмову Голуб Світлані Сергіївні в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
18 Про відмову Дахну Олександру Сергійовичу в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка розташована між земельними ділянками з кадастровими номерами 5924783800:04:003:0575 та 5924783800:04:003:0599.
19 Про відмову Дахну Олександру Сергійовичу в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність за адресою: м. Суми, вул. Лепехівська, поруч із земельною ділянкою з кадастровим номером 5910136600:15:008:0048.
20 Про відмову Іваненку Владиславу Івановичу в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, яка розташована між земельними ділянками з кадастровими номерами 5924788300:05:005:1803 та 5924788300:05:005:1634.
21 Про відмову Слободенюку Сергію Олександровичу в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, яка розташована поза межами м. Суми та приєднаних сіл.
22 Про відмову Дермельову Антону Юрійовичу в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність за адресою: м. Суми, вул. Генерала Чибісова, біля будинків № 20 і № 18.
23 Про відмову Шкурату Дмитру Миколайовичу в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність за адресою: м. Суми, вул. 6-та Продольна, біля буд. № 16/1.
24 Про відмову Кошман Миколі Івановичу в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність за адресою: м. Суми, Громадська організація «Олдиш-86», садівниче товариство «Гумовик-86», земельна ділянка № 13.
25 Про відмову Співак Наталії Володимирівні в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність за адресою: м. Суми, Громадська організація «Олдиш-86», садівниче товариство «Гумовик-86», земельна ділянка № 67.
26 Про відмову Петренко Тетяні Василівні в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність за адресою: м. Суми, вул. Хотинська, біля буд. № 43.
27 Про відмову Назаренку Анатолію Миколайовичу в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність за адресою: м. Суми, вул. Нахімова, біля буд. № 40.
28 Про відмову об’єднанню  співвласників багатоквартирного будинку «Центр-С» в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування за адресою: м. Суми, Покровська площа, 10, з подальшою зміною цільового призначення.
29 Про відмову Ховяковій Галині Петрівні в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність за адресою: м. Суми, вул. Наукова.
30 Про відмову Ємельяненку Олександру Миколайовичу в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність за адресою: м. Суми, в районі вул. Нижньолепехівська.
31 Про відмову Ємельяненко Анні Олександрівні в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність за адресою: м. Суми, в районі вул. Нижньолепехівська.
32 Про відмову Кіктенку Андрію Євгеновичу в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність за адресою: м. Суми, вул. Гризодубової, навпроти буд. № 34.
33 Про відмову Руденку Дмитру Олександровичу в наданні у власність земельної ділянки за адресою: м. Суми, вул. Джерельна, 19/4.
34 Про відмову Зінченку Віталію Миколайовичу в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність за адресою: м. Суми, вул. Одеська, біля земельної ділянки з кадастровим номером 5910136600:10:007:0044.
35 Про надання Комунальному підприємству «Шляхрембуд» Сумської міської ради дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування за адресою: м. Суми, проспект Курський, 6.
36 Про відмову Старосельському Роману Вікторовичу в наданні у власність земельної ділянки за адресою: м. Суми, вул. Кленова.
37 Про відмову громадянам в наданні дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність за адресою: м. Суми, вул. Металургів, біля буд. № 30.
38 Про відмову Комунальному підприємству Сумської обласної ради «Підприємство виробничо-технологічної комплектації» в наданні в постійне користування земельної ділянки за адресою: м. Суми, вул. Ковпака, 18 а.
39 Про відмову Руденку Максиму Олександровичу в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: м. Суми, вул. Героїв Крут, в районі електропідстанції «Чеховська».
1 Про відмову Ковальчуку Віталію Леонідовичу в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва.
2 Про відмову Ковальчуку Віталію Леонідовичу в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, яка розташована біля земельної ділянки з кадастровим номером 5910136600:20:032:0683.
3 Про відмову Ковальчуку Віталію Леонідовичу в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, яка розташована біля земельної ділянки з кадастровим номером 5910136300:11:006:0086.
4 Про відмову Ковальчуку Віталію Леонідовичу в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, яка розташована біля земельної ділянки з кадастровим номером 5910136600:20:032:0684.
5 Про відмову Ковальчуку Віталію Леонідовичу в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, яка розташована біля земельної ділянки з кадастровим номером 5910136300:11:002:0053.
6 Про відмову Голубу Роману Олеговичу в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, яка розташована біля земельної ділянки з кадастровим номером 5924788300:05:005:1199.
7 Про відмову Сидоренку Олександру Миколайовичу в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність за адресою: м. Суми, вул. Пантелеймона Куліша, біля буд.№ 23.
8 Про відмову Шипіку Дмитру Петровичу в наданні  дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність за адресою: м. Суми, вул. Перова, біля буд. № 24.
9 Про відмову Білобрицькому Олександру Дем’яновичу в наданні дозволу  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність за адресою: м. Суми, вул. Березова, біля земельної ділянки з кадастровим номером 5910136600:02:001:0226.
10 Про відмову громадянам в наданні дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність за адресою: м. Суми, неподалік від земельної ділянки з кадастровим номером 5910136600:10:020:0286.
11 Про відмову Кононенку Геннадію Михайловичу в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: м. Суми, Громадська організація «Автогаражне товариство «Енергетик», ділянка № 87.
12 Про відмову Усенку Валерію Федоровичу в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність за адресою: м. Суми, проїзд Новий, біля земельної ділянки з кадастровим номером 5910136600:01:008:0065 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
13 Про відмову Усенку Валерію Федоровичу в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: м. Суми, проїзд Новий, біля земельної ділянки з кадастровим номером 5910136600:01:008:0065 для індивідуального садівництва.
14 Про відмову громадянам в наданні дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам за адресою: м. Суми, вул. Рєпіна.
Оприлюднено 25 листопада
1 Про внесення змін до рішення Сумської міської ради від 30 березня 2016 року № 527-МР «Про Положення про відділ у справах молоді та спорту Сумської міської ради»
2 Про цільову Програму з військово-патріотичного виховання молоді, сприяння організації призову громадян на строкову військову службу до Збройних Сил України та військовим формуванням, розташованим на території Сумської міської територіальної громади, у проведенні заходів з оборони та мобілізації на 2021 рік
3 Про витрачання коштів резервного фонду бюджету Сумської міської об’єднаної територіальної громади за листопад 2020 року
4 Про затвердження плану-графіку відстеження результативності діючих регуляторних актів Сумської міської ради на 2021 рік
5

Про внесення змін до рішення Сумської міської ради від 21.10.2020 № 7551-МР «Про надання одноразової цільової матеріальної допомоги на придбання житла учасникам антитерористичної операції»

Оприлюднено 30 листопада
1 Про передачу автомобіля у господарське відання Комунальному підприємству «Спеціалізований комбінат»
2

Про внесення змін до рішення Сумської міської ради від 28 листопада 2018 року № 4148-МР «Про затвердження програми Сумської міської територіальної громади «Милосердя» на 2019-2021 роки» (зі змінами)»

3

Про внесення змін до рішення Сумської міської ради від 27 листопада 2019 року № 5996-МР «Про затвердження програми Сумської міської територіальної громади «Соціальна підтримка захисників України та членів їх сімей» на 2020-2022 роки» (зі змінами)