0012.jpg

Повідомлення про оприлюднення регуляторного акту проекту рішення Сумської міської ради «Про встановлення мінімальної вартості місячної оренди одного квадратного метра загальної площі нерухомого майна фізичних осіб на 2016 рік»

Проект регуляторного акта «Про встановлення мінімальної вартості місячної оренди одного квадратного метра загальної площі нерухомого майна фізичних осіб на 2016 рік» розроблений відповідно до Податкового кодексу України, постанови Кабінету Міністрів України від 29.12.2010 №1253 «Про затвердження Методики визначення мінімальної суми орендного платежу за нерухоме майно фізичних осіб».

Проект регуляторного акта з відповідним аналізом регуляторного впливу розміщено на офіційному сайті Сумської міської ради – www.meria.sumy.ua.

Всіх зацікавлених осіб просимо надсилати пропозиції та зауваження до вказаного проекту рішення протягом місяця з моменту оприлюднення до департаменту фінансів, економіки та бюджетних відносин Сумської міської ради:

  • за адресою: 40000, м. Суми, вул. Горького, 21
  • на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
  • по тел.: (0542) 700-716, 700-719