007.jpg

Повідомлення про оприлюднення регуляторного акту - проекту рішення Сумської міської ради «Про встановлення плати за землю на території міста Суми»

Представлений проект регуляторного акту розроблено на виконання пп. 12.3.4 п. 12.3 статті 12 Податкового кодексу України від 02.12.2010 № 2755-VI (зі змінами).

Проект регуляторного акта передбачає затвердження Положення про встановлення плати за землю на території міста Суми. Положенням про встановлення плати за землю визначається коло платників земельного податку та орендної плати за земельні ділянки, пільги зі сплати земельного податку, ставки орендної плати.

З повним текстом проекту рішення та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитись на офіційному сайті Сумської міської ради – www.meria.sumy.ua.

Зауваження та пропозиції приймаються розробником проекту регуляторного акту – департаментом містобудування та земельних відносин Сумської міської ради протягом місяця з дня оприлюднення:

  • на поштову адресу 40004, м. Суми, вул. Горького, 21
  • на електрону адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., тел.: 700-102, 700-112