0012.jpg

Місце проведення: Факультет електротехніки, машинобудування і військово-морської архітектури, Ruđera Boškovićabb 21000 Спліт, Хорватія.

Дата: 25 серпня - 1 вересня 2018 року.

Тривалість: 1 тиждень.

Організатор: Секретаріат енергетичного співтовариства.

Кредити: 3 ECTS (для магістрів).

Крайній термін подачі заявок: тільки онлайн, до 31 березня 2018 року.

Вартість: Плата за навчання не потрібна.

Розміщення: Studentski Centar Split, Cvite Fiskovića 3, 21000 Split (3 хв ходьби до приміщення факультету).

Літня школа 2018 року орієнтована на енергетичні сектори з перехідною економікою, зокрема в Південно-Східній та Східній Європі. Програма також буде враховувати більш широкий географічний контекст в Європі і, можливо, за її межами, та буде виходити за рамки простої навчальної програми за темами, пов'язаними з енергетикою. Це дозволить учасникам зрозуміти енергетичні сектори в повній мірі і надати їм платформу для обміну та внеску у формування майбутнього сектору.

Літня школа 2018 року охоплюватиме:
• наукові,
• правові,
• економічні,
• культурні,
• політичні,
• технічні аспекти.

Він буде включати як теоретичні елементи, так і практичну підготовку через тематичні дослідження і макети. Краща студентська та найкраща групова робота отримає нагороду.

Програма Літньої школи енергетичного співтовариства пропонує поєднання курсової роботи, гостьових лекцій та соціальних / культурних заходів. Під час навчання учасники відвідуватимуть лекції викладачів вищих навчальних закладів з академічних кіл, а також експертів і практиків з провідних енергетичних компаній і т.д.

Деталі на: https://www.energy-community.org/aboutus/summer-school/2018.html.