001.jpg

Учасники антитерористичної операції, які мають статус інваліда війни чи учасника бойових дій та документ, що підтверджує безпосереднє залучення до виконання завдань антитерористичної операції в районах її проведення, мають право на психологічну реабілітацію.

Термін проходження реабілітації 14 днів.

На сьогодні визначено 4 реабілітаційні установи, які надають послуги з психологічної реабілітації учасникам антитерористичної операції:

 

  Реабілітаційна установа Адреса
1 ДП «Клінічний санаторій «Курорт Березівські мінеральні води» ЗАТ «Укрпрофоздоровниця» с. Березівське, Дергачівський р-н, Харківська обл., 62363
2 ДП «Південь – Курорт-Сервіс» на базі санаторію «Орізонт» вул. Гагаріна, 1-а, смт. Сергіївка, м. Білгород-Дністровський, Одеська обл., 67780
3 ТОВ «Феофанія» вул. Академіка Лебедєва, 27, Голосіївський р-н, м. Київ, 03143
4 Менський санаторій «Остреч» вул. Остреч, 0, м. Мена, Менський р-н, Чернігівська обл., 15600

 

Для отримання реабілітаційних послуг учаснику антитерористичної операції або його законному представнику необхідно звернутися із заявою до управління соціального захисту населення Сумської міської ради за адресою: м. Суми, вул. Харківська, 35, каб. 124. Контактні телефони 60-45-52,79-02-05.

До заяви додається:

- копія посвідчення учасника бойових дій або інваліда війни;

- копія документу, що підтверджує безпосереднє залучення до виконання завдань антитерористичної операції в районах її проведення.