004.jpg

Порядок денний засідання постійної комісії затверджено із 54 питань. Першочергову увагу депутати приділили розгляду питань надання земельних ділянок учасникам АТО. Так, одноголосно підтримали питання надання земельних ділянок у власність учасникам АТО за адресою: м. Суми, вул. Білопільський шлях, а саме: Пєтухову Андрію Юрійовичу, Тригубу Андрію Георгійовичу, Швидуну Юрію Володимировичу, Михайленку Владиславу Євгенійовичу, Шевченку Денису Валерійовичу, Давиденку Тарасу Юрійовичу, Харченку Миколі Андрійовичу, Пирогу Віталію Івановичу, Чумак Оксані Костянтинівні, Храпачу Віталію Івановичу, Шамраю Віталію Олександровичу, Андрущенку Максиму Григоровичу, Шевченку Максиму Романовичу, Федоренку Євгенію Анатолійовичу.

Також депутати одноголосно підтримали питання щодо відмови у наданні дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність учасникам АТО Глазуну Олександру Миколайовичу, Козубиці Олександру Анатолійовичу, Бобровському Олегу Миколайовичу у зв'язку з невідповідністю місця розташування земельної ділянки вимогам законів, прийнятих відповідно до них нормативно-правових актів. Крім цього, відмовили у наданні дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд у зв'язку з невідповідністю місця розташування земельних ділянок вимогам законів, прийнятих відповідно до них нормативно-правових актів Ковальчуку Віталію Леонідовичу, Литвиненку Олександру Миколайовичу за адресою: м. Суми, в районі площі М.Кощія та вул. М.Данька.

Одноголосно підтримали питання надання земельної ділянки у власність учаснику АТО Шульженку Владиславу Валерійовичу, за адресою: м. Суми, в районі вул. М.Кощія та вул. М.Данька.

Декілька питань порядку денного засідання постійної комісії депутати відклали на наступне засідання для доопрацювання.