003.jpg

Порядок денний засідання постійної комісії було затверджено із 61 питання. Переважна більшість питань порядку денного стосувалася оренди земельних ділянок фізичним особам-підприємцям, юридичним особам. 

Постійною комісією підтримано рішення про надання в оренду земельної ділянки товариству з обмеженою відповідальністю "ТАНЗАНІТ", за адресою: м. Суми, вулиця Героїв Крут, 29. 

Крім цього, депутатами одноголосно підтримано питання надання в оренду земельної ділянки товариству з обмеженою відповідальністю "Клінінг-Комфорт", за адресою: м. Суми, вулиця Нижньосироватська, 9/1, питання надання в оренду земельної ділянки товариству з обмеженою відповідальністю "Сумитеплоенерго" за адресою: м. Суми, вулиця Лебединська, 7, питання надання в оренду земельної ділянки товариству з обмеженою відповідальністю "ТАЛІС-С", за адресою: м. Суми, вулиця Горького, 25. 

Постійною комісією було відмовлено у погодженні технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки приватній середній загальноосвітній школі "Золота рибка", за адресою: м. Суми, вул. Новомістенська, 31/1, на підставі якої передбачався поділ земельної ділянки площею 0,8157 га. Крім цього, депутатами було відмовлено у продажі земельної ділянки фізичній особі-підприємцю Рибець І.В. за адресою: м. Суми, проспект Курський, 6.

Депутатами одноголосно було підтримано питання надання в оренду земельної ділянки приватному підприємству "Едельвейс", за адресою: м. Суми, вулиця Горького, 41.

З 13 травня 2019 року планується проведення виїзного засідання постійної комісії з питання надання дозволу Департаменту забезпечення ресурсних платежів Сумської міської ради на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок за адресою: м. Суми, вулиця Праці, поруч з ділянкою № 52.

Загалом на засіданні постійної комісії 08 травня 2019 року було розглянуто понад 50 питань порядку денного.