005.jpg

Порядок денний засідання постійної комісії 20.06.2019 року затверджено із 37 питань. Значну увагу депутати приділили питанням надання земельних ділянок учасникам АТО.

Так, одноголосно підтримали питання про відмову учаснику АТО Зубалію А.А. в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність за адресою: м. Суми, навпроти будинків № 15 та № 17 по провулку Генерала Грекова, у зв'язку з невідповідністю місяця розташування земельної ділянки вимогам Плану зонування території міста Суми, затвердженого рішенням Сумської міської ради від 06.03.2013 № 20180-МР, згідно з яким зазначена земельна ділянка знаходиться в рекреаційній зоні озеленених територій загального користування Р-3, де розміщення індивідуальних житлових будинків з присадибними ділянками не передбачено. Крім цього, відмовили учаснику АТО Дорошенку О.В. в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність за адресою: м. Суми, вулиця Катерини Зеленко, біля будинку № 12 для будівництва індивідуальних гаражів у зв'язку з невідповідністю місця розташування земельної ділянки вимогам Плану зонування території м. Суми, затвердженого рішенням Сумської міської ради від 06.03.2013 № 2180-МР, згідно з яким бажана для отримання у власність земельна ділянка знаходиться в зоні змішаної багатоквартирної житлової та громадської забудови Ж-3, де розміщення індивідуальних гаражів не передбачено. Постійною комісією також було відмовлено учасникам АТО Жуковському Д.В., Данильчуку В.Л., Крилу С.А. в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у зв'язку з невідповідністю їх розташування містобудівній документації. Депутатами одноголосно підтримано питання надання у власність земельних ділянок учасникам АТО Лимару О.І., Крайнову О.М., Ніколаєнку С.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибні ділянки). Постійною комісією погоджене питання надання земельних ділянок у власність громадянам, які знаходяться у них в користуванні.

Постійною комісією погоджене питання надання в оренду земельної ділянки малому приватному підприємству "Качество" за адресою: м. Суми, вулиця Харківська, 111. Поновили договір оренди земельної ділянки, укладеного з приватною середньою загальноосвітньою школою "Золота рибка" за адресою: м. Суми, вулиця Новомістенська, 31/1. Депутатами одноголосно підтримано питання поновлення договору оренди земельної ділянки, укладеного з ФОП Рейзлер Іваном Валентиновичем за адресою: м. Суми, вулиця Харківстка, 118/3. Крім цього, депутати одноголосно підтримали питання надання приватному акціонерному товариству "Сумбуд" дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для подальшої її передачі у користування на умовах оренди за адресою: м. Суми, вулиця Праці, 1.

Всі питання порядку денного засідання постійної комісії 20.06.2019 року депутатами були розглянуті вчасно і в повному обсязі.