005.jpg

Порядок денний засідання постійної комісії 24.06.2019 року було затверджено із 15 питань. Значну увагу при розгляді питань порядку денного депутати приділили оренді земельних ділянок фізичним особам-підприємцям, юридичним особам.

Так, депутатами одноголосно підтримано питання поновлення договору оренди земельної ділянки фізичній особі-підприємцю Свириденко Владиславу Вікторовичу, за адресою: м. Суми, вулиця Харківська, 106, площею 0,0019 га, строком на 5 років. Постійною комісією підтримано питання надання дозволу Деменкову Олегу Володимировичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для подальшої її передачі у користування на умовах оренди за адресою: м. Суми, вулиця Робітниче селище, 22, орієнтовною площею 0,0600 га.

Крім цього, депутатами одноголосно підтримано питання поновлення договору оренди земельної ділянки, укладеного з фізичною особою-підприємцем Кудлаєнко Ольгою Іванівною за адресою: м. Суми, вулиця Ковпака, 59 строком на 5 років (під розміщеною тимчасовою спорудою для здійснення підприємницької діяльності). Також депутати погодили питання про надання в оренду земельної ділянки товариству з обмеженою відповідальністю "Градієнт-М" за адресою: м. Суми, вулиця Харківська, 111.

Постійною комісією було відмовлено у продажу земельної ділянки ТОВ "ЮКАП" за адресою: м. Суми, вулиця Горького, 14, площею 0,0355 (землі житлової та громадської забудови, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, під магазином непродовольчих товарів).

Депутатами одноголосно погоджене питання поновлення договору оренди земельної ділянки, укладеного з товариством з обмеженою відповідальністю "МАКРО ПОІС ПЛЮС" за адресою: м. Суми, проспект Курський, 135/1 (під розміщеною автозаправочною станцією) та по вулиці Івана Сірка, 18/1.

Всі питання порядку денного засідання постійної комісії 24 червня 2019 року депутатами були розглянуті вчасно і в повному обсязі.