001.jpg

Порядок денний засідання постійної комісії 29 серпня 2019 року було затверджено із 99 питань. Особливу увагу при розгляді питань порядку денного депутати приділили учасникам АТО.

Так депутати одноголосно підтримали питання надання у власність учасникам АТО земельних ділянок за адресою: м. Суми, в районі вул. М.Кощія та вул. М.Данька (Шатьорному Андрію Вікторовичу, Лермонтову Роману Олеговичу, Силці Юрію Олексійовичу, Слюсарю Ігорю Анатолійовичу, Третьякову Віталію Івановичу, Бєлову Євгену Олександровичу, Казакову Сергію Володимировичу, Марченку Сергію Борисовичу, Кейбашу Владиславу Дмитровичу, Рибальському Сергію Івановичу).

Постійною комісією було відмовлено учаснику АТО Сіробабі Олександру Григоровичу у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність за адресою: м. Суми, пров. Чугуївський (біля земельної ділянки з кадастровим номером 5910136600:18:019:0017), орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд у зв'язку з тим, що дана земельна ділянка знаходиться в межах прибережної захисної смуги річки Псел. Також відмовили учаснику АТО Сипченку Костянтину Георгійовичу в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність за адресою: м. Суми, вул. Кленова, орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд у зв'язку з тим, що дана земельна ділянка перебуває в приватній власності іншої особи, що підтверджено державним актом на право приватної власності на землю.

Постійною комісією підтримане питання погодження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки товариству з обмеженою відповідальністю "Імпульс" за адресою: м. Суми, вул. Прокоф'єва, 14.

Депутатами одноголосно підтримане питання надання в оренду земельної ділянки приватному малому підприємству "Кора" за адресою: м. Суми, вулиця Лесі Українки, 2, строком на 1 рік, також надано дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю "Телекомстройсервис" на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: м. Суми, вул. Скрябіна, 42, орієнтовною площею 2,6280 га, функціональне призначення земельної ділянки: для встановлення сонячної електростанції.