0012.jpg

Порядок денний постійної комісії було затверджено з 54 питання. На розгляд засідання сесії Сумської міської ради було ініційовано 32 питання. Рішення щодо включення нежитлового приміщення до переліку об’єктів, які підлягають приватизації шляхом викупу за адресами: м. Суми,  вул. Леваневського, 26 ФОП Жаботинська Т.Ю. та вул. Воскресенській 8Г ПП «Ніка» не було підтримано членами постійної комісії.

Особливу увагу депутати приділили розгляду питання «Про результати роботи адміністративної комісії при виконавчому комітеті Сумської міської ради за 2018 рік» та «Про звернення депутата Сумської міської ради Галаєва Р. М.-Ш. щодо самовільного встановлення точок торгівлі у невизначених місцях на території  м. Суми». В ході розгляду цих питань члени постійної комісії дійшли спільної думки, а саме: чергове засідання постійної комісії присвятити розгляду питання подолання стихійної торгівлі в місті Суми та запросити на засідання постійної комісії представників поліції, прокуратури, Сумського міського голову Лисенка О.М. та представників структурних підрозділів до повноважень яких відноситься дане питання.

Також було підтримано питання щодо виділення коштів з міського бюджету для військової частини 3051 НГ України на загальну суму 176,55 тис. грн. для придбання 15 планшетних пристроїв та 15 індивідуальних камер.

Було заслухано звіти комплексних програм «Про хід виконання рішення Сумської міської ради від 19.12.2018 року  № 119-МР «Про міську комплексну програму «Правопорядок» на період 2019-2021 роки», за підсумками І півріччя 2019 року» та Про хід виконання комплексної цільової Програми управління та ефективного використання майна комунальної власності та земельних ресурсів територіальної громади міста Суми на 2019-2021 роки, затвердженої рішенням Сумської міської ради від 28листопада 2018 року № 4153-МР (зі змінами) за І півріччя 2019 року.

          Загалом постійною комісією було розглянуто 45 питань порядку денного та надані відповідні рекомендації.

          Не розглянуті питання перенесли на розгляд наступного засідання постійної комісії.