005.jpg

Порядок денний засідання постійної комісії 12 вересня 2019 року було затверджено із 50 питань. Основну увагу при розгляді порядку денного депутати приділили питанням оренди земельних ділянок фізичним особам-підприємцям, юридичним особам.

Так одноголосно підтримали питання надання в оренду земельної ділянки товариству з обмеженою відповідальністю "Реал Естейт Суми" за адресою: м. Суми, вул. Кооперативна, 1 (під розміщеним магазином). Надали в оренду земельну ділянку Шкурі В.І. за адресою: м. Суми, вул. Воскресенська, 9 (під розміщеними торгівельно-офісними приміщеннями), строком на 5 років. Поновили договір оренди земельної ділянки, укладеного з Шевченко І.М. за адресою: вул. Остапа Вишні, 14/2 (для сінокосіння). Поновили договір оренди земельної ділянки, укладеного з виробничо-комерційною приватною фірмою "АВЕРС" за адресою: м. Суми, вул. Івана Піддубного, 14/1 (під розміщеною виробничою базою).

Постійною комісією погоджене питання поновлення договору оренди земельної ділянки, укладеного з товариством з обмеженогю відповідальністю "Економіко-правовою фірмою "Канон" за адресою: м. Суми, вул. Козацький Вал, 2 (під розміщеним адміністративним приміщенням) строком на 5 років.

Депутатами одноголосно підтримано питання поновлення договору оренди земельної ділянки, укладеного з товариством з обмеженою відповідальністю фірмою "Сапфір" за адресою: м. Суми, площа Покровська, 12 (під розміщеним магазином).

Постійною комісією поновлено договір оренди земельної ділянки, укладеного з фізичною особою-підприємцем Немашкало Ю.П. за адресою: м. Суми, вул. Першотравнева, 12 А (під розміщеною ветеринарною клінікою), строком на 5 років. Також депутатами надано в оренду земельну ділянку товариству з обмеженою відповідальністю "Сокара" за адресою: м. Суми, вул. Ковпака, 4/2 (для під'їзної автодороги та обслуговування офісного приміщення).

Депутатами одноголосно підтримано питання надання згоди публічному акціонерному товариству "Національній страховій компанії "Оранта" на передачу в суборенду частини земельної ділянки за адресою: м. Суми, Засумська, 3.