Надрукувати
Перегляди: 826

Порядок денний засідання постійної комісії 03 вересня 2020 року був затверджений із 131 питання. Основну увагу при розгляді питань порядку денного депутати приділили питанням надання/відмови у наданні в оренду земельних ділянок фізичним особам-підприємцям, юридичним особам. Розглянули декілька питань, які стосуються учасників АТО.

 Так, одноголосно підтримано питання надання в оренду Кравченко Валентині Олександрівні земельної ділянки за адресою: м. Суми, вул. Чернігівська, 12/1 під розміщеним кафе.

Постійною комісією погоджене питання затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її у власність учаснику АТО Вороненку Сергію Павловичу, загальною площею 0,0659 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: м. Суми, пров. Козацький. 

Депутатами відмовлено Акціонерному товариству «Сумиобленерго» у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок за адресою: м. Суми, в районі вул. Білопільський шлях, 13/1 та 13/2, орієнтовною площею 0,0040 га (з них: 2-0,0012 га та 4-0,0004 га) під розміщення ПЛ-0,4 кВ у зв’язку з невідповідністю вимогам частині шостій статті 79-1, а саме: частина земельних ділянок, зазначених на графічному матеріалі, що додається до звернення, потрапляє в межі земельної ділянки з кадастровим номером 5910136600:14:003:0050.

Також постійною комісією відмовлено Коваленко Вікторії Іванівні у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: м. Суми, вул. Депутатська, 29, орієнтовною площею 0,0300 га під розміщеним магазином у зв’язку з невідповідністю вимогам частині шостій статті 79-1 та пункту 5 статті 116 Земельного кодексу України, а саме: частина земельної ділянки, зазначеної на графічному матеріалі, що додається до звернення, потрапляє в межі земельної ділянки з кадастровим номером 5910136600:17:024:0005, яка перебуває у приватній власності іншої особи.

Одноголосно підтримано питання відмови Товариству з обмеженою відповідальністю «ГРІЗЛІ СЕРВІС» у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: м. Суми, вул. Чернігівська, 16, орієнтовною площею 0,1850 га, для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови у зв’язку з тим, що нерухоме майно розташоване на земельній ділянці, яка не була відведена для цієї мети. 

Постійною комісією відмовлено Товариству з обмеженою відповідальністю «Макрос» у наданні в оренду земельної ділянки за адресою: м. Суми, в районі Блакитних озер біля дачного кооперативу "Залізничник" у зв’язку з невідповідністю вимогам частини п’ятої статті 16 Закону України «Про Державний земельний кадастр», а саме: відсутністю у зверненні кадастрового номера земельної ділянки, який зазначається у рішенні органу місцевого самоврядування про передачу цієї земельної ділянки у користування та площі земельної ділянки.

Загалом на засіданні постійної комісії 03 вересня 2020 року було розглянуто 46 питань порядку денного.