Надрукувати
Перегляди: 1008

26 січня 2021 року відбулося перше засідання постійної комісії. Було розглянуто 30 питань. На засіданні були присутні профільні заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради та керівники структурних підрозділів Сумської міської ради.

Члени постійної комісії визначили днем засідань постійної комісії 2-й четвер місяця о 14 год в кабінеті 59, за адресою: м. Суми, майдан Незалежності, 2.

На засіданні був затверджений план роботи постійної комісії на І квартал 2021 року. Також були розглянуті рішення Сумської міської ради, які стоять на контролі постійної комісії, ті рішення, які повністю виконані були зняті з контролю постійної комісії.

На засіданні було вирішено включити до складу Координаційної ради з питань громадського (партиципаторного) бюджету м. Суми від постійної комісії Чепіка Володимира Ігоревича. Також були розглянуті питання щодо присвоєння звання «Почесний громадянин міста Суми» громадянам. Члени постійної комісії рекомендували Сумській міській раді розглянути проєкти рішень щодо присвоєння звання «Почесний громадянин міста Суми» Васильєву Анатолію Васильовичу, Красовицькому Зиновію Йосиповичу та Ємцю Олександру Михайловичу.

На засіданні було підтримано виділення коштів на здійснення робіт по об’єкту «Капітальний ремонт (утеплення) стін будівлі стаціонару КНП «Центральна міська клінічна лікарня» СМР за адресою: м. Суми, вул. 20 років Перемоги, 13»; на закупівлю комплексної системи обладнання для реабілітаційного відділення КНП «Центральна міська клінічна лікарня» та на поточний ремонт покрівлі КУ Сумська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 9.