003.jpg

Порядок денний постійної комісії було затверджено з  23 питання.

На розгляд засідання сесії Сумської міської ради було ініційовано 13 проєктів рішень. В порядку контролю за рішеннями Сумської міської ради були розглянуті три  цільові програми, а саме:

«Про цільову програму військово-патріотичного виховання молоді, сприяння організації призову громадян на строкову військову службу до Збройних Сил України та військовим формування, розташованим на території Сумської міської об’єднаної територіальної громади, у проведенні заходів з оборони та мобілізації на 2020 рік» (зі змінами), «Про комплексну програму «Правопорядок» на період 2019-2021 роки», за підсумками 2020 року та «Про хід виконання комплексної цільової Програми управління та ефективного використання майна комунальної власності та земельних ресурсів територіальної громади міста Суми на 2019-2021 роки, затвердженої рішенням Сумської міської ради від 28 листопада 2018 року № 4153-МР (зі змінами), за 2020 рік». А також депутатами були прийняті рішення стосовно включення нежитлового приміщення до переліку об’єктів, які підлягають приватизації шляхом викупу, за адресами: пр-т Курський, 133 (для розміщення майстерні по ремонту взуття), вул. Ковпака, 11/1 (для розміщення магазину непродовольчих товарів), вул. Металургів, 17 (для розміщення офісних приміщень) та вул. Н. Холодногірська, 8 (для розміщення ательє з пошиття та ремонту одягу). Також в порядку контролю за власними рішеннями було розглянуто питання «Про виконання протокольного доручення постійної комісії управлінням освіти і науки Сумської міської ради стосовно відвідування ТОВ Кінотеатр «Дружба» дітьми пільгових категорій». Антоніна Данильченко повідомила, що з метою неухильного виконання вимог чинного законодавства, суворого дотримання протиепідемічних заходів, збереження життя та здоров’я дітей (в тому числі пільгових категорій), закладами освіти на весь період дії карантинних обмежень (починаючи з 12 березня 2020 року) не здійснюється організація екскурсій, масових заходів, відвідування культурно-розважальних закладів, у тому числі ТОВ Кінотеатр «Дружба».

Загалом постійною комісією було розглянуто 23 питання порядку денного прийняті відповідні рішення та надані рекомендації структурним підрозділам щодо їх виконання.