Надрукувати
Перегляди: 923

Порядок денний засідання постійної комісії 23.02.2021 року був затверджений із 119 питань. Основну увагу при розгляді питань порядку денного депутати приділили питанням надання/відмови у наданні  земельних ділянок громадянам, які знаходяться у них в користуванні.

 Постійною комісією надано дозвіл Томишинець Марії Володимирівні на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для подальшої передачі у власність земельної ділянки за адресою: м. Суми, вул. Виноградна, 10 площею 0,0828 га, кадастровий номер 5910136600:02:001:0085. Категорія та цільове призначення земельної ділянки: землі житлової та громадської забудови Сумської міської ради для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Депутатами надано Дябелку Олексію Івановичу дозвіл розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду за адресою: м. Суми, вул. Ювілейна, буд. № 121, орієнтовною площею до 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Одноголосно погоджене питання відмови Бортнику Івану Васильовичу у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, розташованої за межами с. Зелений Гай Сумського району Сумської області, на території Сумської міської територіальної громади, для ведення особистого селянського господарства, площею 2,0000 га, у зв’язку з невідповідністю місця розташування об’єкта вимогам чинних нормативно-правових актів, а саме: зазначена на графічному матеріалі земельна ділянка розташована в межах земельної ділянки комунальної власності з кадастровим номером 5924781500:04:002:0113, на якій розташоване існуюче кладовище, земельна ділянка під яким не сформована і підлягає формуванню з дотриманням обов’язкових містобудівних, екологічних та санітарно-гігієнічних вимог.

Постійною комісією надано Товариству з обмеженою відповідальністю «АРН-СУМИ» дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою: м. Суми, проспект Михайла Лушпи.

Загалом на засіданні постійної комісії 23.02.2021 року було розглянуто 114 питань.