Надрукувати
Перегляди: 872

13 травня 2021 року відбулося засідання постійної комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів, розвитку підприємництва, торгівлі та послуг, регуляторної політики Сумської міської ради VІII скликання. На засіданні були присутні керівники структурних підрозділів Сумської міської ради та профільний заступник міського голови.

На засіданні були розглянуті рішення Сумської міської ради, які стоять на контролі постійної комісії, а саме:

Також були розглянуті звіти про повторне відстеження результативності регуляторних актів – рішень Сумської міської ради, а саме:

Членами постійної комісії було ініційовано на сесію наступні проєкти рішень Сумської міської ради:

На засіданні постійної комісії було підтримано виділення коштів на виконання заходу зі створення цифрових інженерно-топографічних планів масштабу М1:2000 на територію міста Суми. А також за результатами виконання бюджету Сумської міської територіальної громади за підсумками 6 місяців 2021 року підтримано виділення коштів для проведення поточного ремонту приміщення навчального корпусу будівлі № 28 (вартове приміщення) військового містечка № 6 Сумського гарнізону та на придбання організаційної (офісної) техніки, кліматичної техніки, паливно-мастильних матеріалів та запчастин для службової автотехніки Управлінню Служби безпеки України в Сумській області.