003.jpg

21 травня 2021 року відбулося засідання постійної комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів, розвитку підприємництва, торгівлі та послуг, регуляторної політики Сумської міської ради VІII скликання. На засіданні були присутні керівники структурних підрозділів Сумської міської ради. Було розглянуто 39 питань.

Попередньо на засіданні були розглянуті проєкти рішень Сумської міської ради, які пропонуються до розгляду на сесії 26 травня 2021 року., а саме:

- «Про внесення змін до рішення Сумської міської ради від 24 грудня 2020 року № 62 – МР «Про бюджет Сумської міської територіальної громади на 2021 рік» (зі змінами)»;

- «Про витрачання коштів резервного фонду бюджету Сумської міської територіальної громади за квітень 2021 року»;

- «Про звіт про виконання бюджету Сумської міської територіальної громади за І квартал 2021 року».

На засіданні було підтримано зміни до рішення Сумської міської ради від 21 жовтня 2020 року № 7578-МР «Про план діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів Сумської міської ради на 2021 рік» (зі змінами). Також були розглянуті рішення Сумської міської ради, які стоять на контролі постійної комісії.

На засіданні постійної комісії було підтримано виділення коштів на виготовлення проектно-кошторисної документації на утеплення дитячого будинку сімейного типу; для проведення розрахунку з постачальником за поставлену мультимедійну техніку в КУ Сумська гімназія № 1; на виготовлення проектно-кошторисної документації та отримання експертного звіту по капітальному ремонту покрівлі з утепленням Сумського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 6 «Метелик»; для КНП «Клінічний пологовий будинок Пресвятої Діви Марії» на капітальний ремонт лікарняного ліфта; на капітальний ремонт приміщення операційної № 6 операційного блоку хірургічного корпусу № 1 КНП «Клінічна лікарня № 5»; для здійснення повного розрахунку з підрядником по об’єкту «капітальний ремонт харчоблоку Комунальної установи Сумська спеціалізована школа І ступеня № 30 «Унікум» Сумської міської ради».

Членами постійної комісії було ініційовано на сесію проєкт рішення Сумської міської ради «Про встановлення туристичного збору».