Надрукувати
Перегляди: 774

Порядок денний постійної комісії було затверджено з  28 питання.На розгляд засідання сесії Сумської міської ради було ініційовано 16 проектів рішень. 

Особливу увагу депутати приділили розгляду питань «Про виконання протокольного доручення постійної комісії відділом торгівлі, побуту та захисту прав споживачів Сумської міської ради щодо проведення перевірки магазину «Аграрник» по вулиці Праці біля будинку № 26 на предмет продажу алкогольних напоїв в магазині після 23.00». Так було з’ясовано, що відділом відділу торгівлі, побуту та захисту прав споживачів Сумської міської ради було проведено перевірку даного магазину та фактів продажу алкогольних напоїв після 23.00 виявлено не було.

З приводу питання передачі майна комунальної власності Сумської міської територіальної громади у державну власність до сфери управління Міністерства внутрішніх справ України нежитлових приміщень комунальної власності Сумської міської ТГ, за адресами:

- м. Суми, вул. Миру, буд. 24 площею 1 264,9 кв.м;

- м. Суми, вул. Нижньо-Сироватська, буд. 54-А площею 1 933,5 кв.м;

- м. Суми, вул. Римського-Корсакова, буд. 18 площею 1 019,2 кв.м. Було прийнято рішення виїхати на місце розташування об’єктів для більш детального вивчення питання. Також було розглянуто питання «Про звернення начальника відділу з питань взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Сумської міської ради Кононенка С.В. щодо виділення коштів з бюджету Сумської міської територіальної громади у сумі 720 тис. грн. для в/ч 3051 НГ МВС України для побудови ізоляторів для лікування хворих військовослужбовців строкової служби, закупівлі будівельних матеріалів для покращення житлово-побутових умов особового складу, на придбання автозапчастин для проведення технічного обслуговування та ремонту автомобільної техніки, закупівлі нагрудних портативних відеокамер, закупівлі стендів, банерної продукції з метою популяризації служби в лавах НГУ та одноголосно підтримано.

Загалом постійною комісією було розглянуто 28 питань порядку денного прийняті відповідні рішення та надані рекомендації структурним підрозділам щодо їх виконання.