006.jpg

16 липня 2021 року відбулося засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення, освіти, науки, культури, туризму, сім’ї, молоді та спорту Сумської міської ради VIІI скликання. 

Всього було розглянуто 11 питань. Одним із перших питань члени постійної комісії затвердили їх план роботи на ІІ півріччя 2021 року.

На засіданні особливу увагу було приділено фінансуванню першочергових потреб галузей охорони здоров’я, освіти, соціального захисту населення, культури, фізичної культури та спорту. Так членами комісії було визначено пріоритетність фінансування по кожній із галузей.

Також було підтримано додаткове виділення коштів для повноцінної презентації бренду міста для всіх цільових груп (місцеві жителі, туристи, інвестори); для матеріального та фінансового забезпечення дитячих будинків сімейного типу на 2022-2024 роки; на виконання у поточному році повного комплексу робіт по влаштуванню вхідної групи до відділення денного перебування «Злагода» комунальної установи «Сумський міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) «Берегиня» за адресою: проспект Шевченка, 11.