0012.jpg

15 вересня 2021 року відбулося засідання постійної комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів, розвитку підприємництва, торгівлі та послуг, регуляторної політики Сумської міської ради VІII скликання. На засіданні був присутній Сумський міський голова Лисенко О.М., заступники міського голови та керівники структурних підрозділів Сумської міської ради, які є головними розпорядниками бюджетних коштів.

На засіданні постійної комісії було заслухано трьох головних розпорядників бюджетних коштів Сумської міської ради, а саме начальника Управління охорони здоров’я Сумської міської ради Чумаченко О.Ю., директора Департаменту інфраструктури міста Сумської міської ради Журбу О.І. та начальника Управління освіти і науки Сумської міської ради Данильченко А.М., які повідомили що потреб у фінансуванні їхніх галузей.

Особливу увагу депутати приділили питанню щодо виконання протокольного доручення від 26.08.21 щодо розрахунку обґрунтованого тарифу на перевезення пасажирів комунальним транспортом міста.

Членами постійної комісії було ініційовано на розгляд сесії проєкт рішення Сумської міської ради «Про внесення змін до рішення Сумської міської ради від 24 грудня 2020 року № 85-МР «Про затвердження Порядку використання коштів бюджету Сумської міської територіальної громади на виконання виборчих програм і доручень виборців».

На засіданні члени постійної комісії підтримали перерозподіл видатків на догляд за деревами і кущами: обрізання крон дерев і кущів, видалення аварійних дерев в дитячому парку «Казка», а також виділення коштів на поточний ремонт майданчика у парку відпочинку ім. І.М. Кожедуба.