0010.jpg

Порядок денний засідання постійної комісії 20 вересня 2021 року був затверджений із одного питання: "Про звернення Приватного акціонерного товариства «Альфасистембуд» до Сумської міської ради щодо питання «Про поновлення договору оренди земельної ділянки, укладеного з Приватним акціонерним товариством «Альфасистембуд», за адресою: м. Суми, провулок Гетьманський та вул. 6-та Продольна, площею 6,0000 га».

Представники Приватного акціонерного товариства "Альфасистембуд" повідомили, що питання «Про поновлення договору оренди земельної ділянки, укладеного з Приватним акціонерним товариством «Альфасистембуд» за адресою: м. Суми, провулок Гетьманський та вул. 6-та Продольна» було розглянуте на засіданні постійної комісії 09 червня 2021 року (пункт 4 протоколу засідання постійної комісії № 21 від 09.06.2021 року), та було рекомендовано Департаменту забезпечення ресурсних платежів Сумської міської ради підготувати відповідний проєкт рішення і винести його на розгляд сесії Сумської міської ради.

Представники Приватного акціонерного товариства «Альфасистембуд» також зазначили, що питання «Про надання дозволу учасникам АТО/ООС на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності Сумської міської територіальної громади за адресою: м. Суми, провул. Гетьманський та вул. 6-а Продольна з кадастровим номером 5910136600:20:032:0003, площею 6,0000 га з подальшою зміною цільового призначення земельних ділянок для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачі у приватну власність» було розглянуте постійною комісією 27 липня 2021 року (пункт 14 протоколу засідання постійної комісії № 28 від 27.07.2021 року) і також було рекомендовано Департаменту забезпечення ресурсних платежів Сумської міської ради підготувати відповідний проєкт рішення і винести його на розгляд сесії Сумської міської ради.

Директор Департаменту забезпечення ресурсних платежів Сумської міської ради Клименко Ю.М. повідомив присутніх, що обидва проєкти рішень Сумської міської ради «Про поновлення договору оренди земельної ділянки, укладеного з Приватним акціонерним товариством «Альфасистембуд» за адресою: м. Суми, провулок Гетьманський та вул. 6-та Продольна», «Про надання дозволу учасникам АТО/ООС на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності Сумської міської територіальної громади за адресою: м. Суми, провул. Гетьманський та вул. 6-а Продольна з кадастровим номером 5910136600:20:032:0003, площею 6,0000 га з подальшою зміною цільового призначення земельних ділянок для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачі у приватну власність», були підготовлені Департаментом забезпечення ресурсних платежів Сумської міської ради вчасно і в повному обсязі та винесені на розгляд сесії Сумської міської ради.

За підсумками розгляду даного питання, постійною комісією було рекомендовано Сумському міському голові Лисенку О.М. при формуванні порядку денного чергової сесії Сумської міської ради, яка відбудеться 22 вересня 2021 року, питання «Про поновлення договору оренди земельної ділянки, укладеного з Приватним акціонерним товариством «Альфасистембуд», за адресою: м. Суми, провулок Гетьманський та вул. 6-та Продольна, площею 6,0000 га» внести першочерговим, а після нього – питання «Про надання учасникам АТО/ООС дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність за адресою: м. Суми, провул. Гетьманський та вул. 6-а Продольна».