004.jpg

28 грудня 2021 року відбулося засідання постійної комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів, розвитку підприємництва, торгівлі та послуг, регуляторної політики Сумської міської ради VІII скликання. Було розглянуто 4 питання.

Членами постійної комісії було підтримано перерозподіл видатків в межах департаменту інфраструктури міста Сумської міської ради, з метою направлення коштів у сумі 800,0 тис. грн на фінансування об’єкту «Капітальний ремонт об'єкту благоустрою - скверу МЦ «Романтика» в м. Суми».

Також було забезпечено підготовку експертного висновку проєкту регуляторного акта – проєкту рішення «Про внесення змін до рішення Сумської міської ради від 23 вересня 2020 року № 7378-МР «Про деякі питання оренди майна комунальної власності Сумської міської об’єднаної територіальної громади» (зі змінами)».

На засіданні було розглянуто проєкт рішення Сумської міської ради «Про внесення змін до рішення Сумської міської ради від 28 березня 2012 № 1343-МР «Про Порядок призначення на посади та звільнення з посад керівників підприємств, установ, організацій, що належать до комунальної власності територіальної громади міста Суми» (зі змінами)», за результатами розгляду якого було вирішено перенести його розгляд для більш детального вивчення документу депутатами Сумської міської ради.

Одноголосно члени постійної комісії затвердили свій план роботи на І півріччя 2022 року.