Надрукувати
Перегляди: 814

Порядок денний постійної комісії було затверджено з  26 питань.

На засіданні були присутні директор департаменту забезпечення ресурсних платежів Сумської міської ради Клименко Ю.М. та представники департаменту, які доповідали по кожному питанню.

Депутатами було ініційовано на сесію Сумської міської ради 23 проєкти рішення та надані рекомендації департаменту забезпечення ресурсних платежів Сумської міської ради підготувати відповідні проєкти рішень та винести їх на розгляд сесії Сумської міської ради. 

Членами постійної комісії було розглянуто питання з плану роботи постійної комісії щодо інформації про хід виконання цільової Програми управління та ефективного використання майна комунальної власності та земельних ресурсів Сумської міської територіальної громади на 2022-2024 роки за І півріччя 2022 року.

Також одноголосно було затверджено план роботи постійної комісії на ІІ півріччя 2022 року.

Особливу увагу депутати приділили проєкту рішення Сумської міської ради «Про зміну назв (перейменування) топонімів у Сумській міській територіальній громаді». За результатами обговорення даного питання було вирішено перенести розгляд даного питання на наступне засідання та опрацювати його на засіданнях депутатських фракцій Сумської міської ради VIII скликання.