003.jpg

Порядок денний засідання постійної комісії 19.01.2023 року був затверджений із 18 питань. На засіданні постійної комісії було розглянуто ряд важливих питань, зокрема:

- внесли зміни до рішення Сумської міської ради від 24 квітня 2013 року № 2289-МР «Про затвердження переліку об’єктів нерухомого майна комунальної власності територіальної громади міста Суми» (зі змінами);

 - зарахували у комунальну власність Сумської міської територіальної громади зовнішні мережі водопостачання та водовідведення житлового будинку № 14 по вул. Ковпака в місті Суми. 

Постійною комісією одноголосно погоджено питання щодо включення майна до складу цілісного майнового комплексу по виробництву, транспортуванню тепла та електричної енергії у м. Суми (тепломережа по вул. Герасима Кондратьєва, 98/3 в м. Суми). 

Депутати погодили питання стосовно прийняття до комунальної власності Сумської міської територіальної громади зовнішніх мереж водопостачання від Товариства з обмеженою відповідальністю «Сумська будівельна компанія «НОВОБУД» (Кільцювання водопровідної мережі вул. Матюшенка та вул. Хотінська).

Детально опрацьовано питання щодо вилучення з оперативного управління департаменту соціального захисту населення Сумської міської ради нежитлового приміщення, розташованого по вул. Збройних Сил України (Інтернаціоналістів), 21 в м. Суми.

На засіданні постійної комісії розглянули звернення ПІВНІЧНО-СХІДНОГО МІЖРЕГІОНАЛЬНОГО УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ З ПИТАНЬ ПРАЦІ щодо внесення змін до Переліку другого типу об’єктів комунальної власності Сумської міської територіальної громади, що підлягають передачі в оренду без проведення аукціону. Також розглянули звернення орендарів, які звернулися з проханням включити нежитлові приміщення до переліку об’єктів, що підлягають приватизації шляхом викупу.

Постійною комісією одноголосно погоджено питання щодо передачі будівельних матеріалів Товариству з обмеженою відповідальністю «Сумитеплоенерго».

Розглянули й інші важливі питання.

За підсумками розгляду та обговорення питань порядку денного на засіданні постійної комісії 19.01.2023 року, депутатами були надані відповідні доручення та рекомендації структурним підрозділам щодо їх виконання.