Надрукувати
Перегляди: 521

Порядок денний засідання постійної комісії 07.02.2023 року був затверджений із 191 питання. На засіданні постійної комісії розглянули ряд важливих питань, зокрема:
- щодо продажу Товариству з обмеженою відповідальністю «Технічний центр радіо системи» земельної ділянки за адресою: м. Суми, вул. Тополянська, 18, площею 0,2935 га (землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення, для розміщення та експлуатації інших технічних засобів зв’язку, під розміщеним цехом обладнання зв’язку);

- щодо продажу Пономаренко Андрію Вікторовичу, Пономаренко Дмитру Андрійовичу, Іванченко Вадиму Андрійовичу земельної ділянки за адресою: м. Суми, вул. Герасима Кондратьєва, 106, площею 0,2266 га (землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення, для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу, під розміщеним автотехобслуговуванням та ремонтом автомобілів). 

Постійною комісією заслухано доповідь представника відділу екології енергозбереження, та розрахунків за енергоносії департаменту фінансів, економіки та інвестицій Сумської міської ради стосовно проєкту рішення Сумської міської ради «Про внесення змін до Програми охорони навколишнього природного середовища Сумської міської територіальної громади на 2022-2024 роки, затвердженої рішенням виконавчого комітету Сумської міської ради від 27.05.2022 № 162 (зі змінами)».

Відповідно до протокольного доручення, наданого Сумським міським головою під час сесії Сумської міської ради 25 січня 2023 року, депутати розглянули повторно проєкт рішення Сумської міської ради, який було знято з розгляду сесії Сумської міської ради 25.01.2023 року «Про поновлення договору оренди земельної ділянки, укладеного з ПРИВАТНИМ АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ «СУМСЬКИМ ПІДПРИЄМСТВОМ «АГРОТЕХСЕРВІС» за адресою: м.Суми, проспект Курський, 105, площею 4,2490 га».

Постійною комісією надано дозвіл Матюшенку Антону Михайловичу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки, під існуючим виробничим приміщенням, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд будівельних організацій та підприємств, кадастровий номер 5910136300:15:002:0061, за адресою: м. Суми, вулиця Прикордонна, 1 для подальшого укладання договору оренди земельної ділянки.

Постійною комісією погоджене питання щодо передачі фізичній особі – підприємцю Яременко Ларисі Олександрівні у користування земельної ділянки на праві особистого строкового сервітуту під розміщення пересувної тимчасової споруди (зона відпочинку в межах прибережної захисної смуги) для провадження підприємницької діяльності.

Депутатами узгоджено проведення виїзного засідання постійної комісії стосовно питання поновлення договору оренди земельної ділянки, укладеного з Товариством з обмеженою відповідальністю «ЕКОСУМИ» за адресою: м. Суми, вул. Лучанська, 42, площею 0,5742 га, під розміщеним центром тваринного світу.

Депутати розглянули питання надання в оренду земельної ділянки Товариству з обмеженою відповідальністю «ФІЛБЕРТ ХАВЕСТ ІНВЕСТМЕН» за адресою: м. Суми, вул. Данила Галицького, 68-А, площею 0,2000 га, під розміщеною адмінбудівлею.

Розглянули й інші важливі питання.

За підсумками розгляду та обговорення питань порядку денного на засіданні постійної комісії 07.02.2023 року, депутатами були надані доручення та рекомендації структурним підрозділам щодо їх виконання.