Надрукувати
Перегляди: 3399

Дата народження: 15 червня 1988 року у м.Суми

Громадянство: Громадянин України

Освіта: вища

У 2009 році закінчив Сумський національний аграрний університет за напрямом «Менеджмент» і здобув кваліфікацію бакалавра з менеджменту.

У 2010 році закінчив Сумський національний аграрний університет за спеціальністю «Менеджмент організацій» і здобув кваліфікацію менеджера-економіста.

У 2023 році закінчив Сумський національний аграрний університет і здобув кваліфікацію: магістр, галузь знань «Аграрні науки та продовольство», спеціальність «Лісове господарство».

Трудова діяльність:

З 2010 року займався підприємницькою діяльністю у галузі зовнішньоекономічної діяльності.

28 лютого 2024 року рішенням Сумської міської ради № 4478-МР «Про затвердження першого заступника міського голови та заступника міського голови з питань виконавчих органів ради» призначений на посаду першого заступника міського голови.

5 квітня 2024 року відповідно до розпорядження міського голови № 222-к приступив до виконання обов’язків першого заступника міського голови.

Громадська діяльність:

Голова Ради волонтерів Сумської міської територіальної громади.

Одружений, виховує доньку.

Телефон приймальні: 700-560

Електронна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Графік проведення особистого прийому громадян (оновлюється)

Порядок проведення особистого прийому громадян