0012.jpg
  • Надання організаційно-методичної допомоги службам з охорони праці підприємств, установ та організацій, фізичним особам – підприємцям Сумської міської територіальної громади.
  • Проведення профілактичної роботи, спрямованої на усунення шкідливих і небезпечних виробничих факторів, запобігання нещасним випадкам працівників.
  • Контроль, під час перевірок, стан охорони праці на підприємствах, установах, організаціях незалежно вiд форм власності та їх відомчої підпорядкованості, фізичних осіб – підприємців, які використовують найманих працівників і провадять свою діяльність на території Сумської міської територіальної громади.
  • Контроль за дотриманням працівниками апарату та виконавчих органів Сумської міської ради вимог законів та інших нормативно-правових актів з охорони праці, положень, тощо.
  • Участь у розслідуванні нещасних випадків виробничого характеру, які сталися із працівниками підприємств, установ та організацій, фізичних осіб – підприємців.

Посада

П.І.Б.

Електронна пошта

Номер телефону

Начальник відділу

Супрун Ірина Василівна

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

701-578

Головний спеціаліст відділу з охорони праці

Дубинська Алла Григорівна

-

701-578

Головний спеціаліст відділу з охорони праці

Кондратенко Юрій Володимирович

-

701-578

Адреса: пл. Покровська, 2, V поверх, каб. 503

Телефон: 701-578

E-mail: ohorona_prazi@smr.gov.ua

Начальник: Супрун Ірина Василівна

Графік роботи: Понеділок – четвер з 8:00 до 17:15, п`ятниця з 8:00 до 16:00, обідня перерва з 12:00 до 13:00, субота та неділя – вихідні дні