006.jpg

Відповідно до статті 28 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 21.10.2011 № 244 управління архітектури та містобудування Сумської міської ради інформує мешканців міста про завершення розроблення проекту «Комплексна схема розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території міста Суми» та початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у вказаній проектній документації.

Пропозиції до зазначеного проекту приймаються управлінням архітектури та містобудування Сумської міської ради за адресою м. Суми, вул. Воскресенська, 8А (телефони для довідок (0542) 700-100, 700-108).
Відповідальним за організацію розгляду пропозицій громадськості до вказаного проекту є начальник управління архітектури та містобудування Сумської міської ради - головний архітектор м. Суми Кривцов Андрій Володимирович.

Пояснювальня записка

Схема зонування ТС 700

Архетипи ТС 1