Надрукувати
Перегляди: 876

Відповідно до рішення конкурсної комісії на зайняття вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Клінічна лікарня № 4» Сумської міської ради, затвердженого Протоколом № 1 від 26.07.2021, були визначені кваліфікаційні вимоги та перелік документів, що мають бути подані претендентами на участь у конкурсі.

31.08.2021 року відбулось чергове засідання конкурсної комісії, під час якого було розглянуто подані заяви та документи від претендентів (крім конкурсної пропозиції), вирішено питання про допуск претендентів для участі у конкурсі.

Рішенням конкурсної комісії, затвердженого Протоколом № 2 від 31.08.2021 року, учасниками конкурсу визначені наступні претенденти:

  1. Кравцов Дмитро Вікторович;
  2. Побідинський Роман Іванович;
  3. Попова Тетяна Валеріївна.

Повідомляємо, що наступне засідання конкурсної комісії відбудеться 14 вересня 2021 року о 14:00 в каб. 59 приміщення Сумської міської ради, за адресою – м. Суми, майдан Незалежності, 2.

Під час даного засідання конкурсною комісією буде заслухано конкурсні пропозиції учасників, проведено співбесіди та враховано відповідність учасника конкурсу та його конкурсної пропозиції встановленим вимогам.