Надрукувати
Перегляди: 2947

Міська централізована бібліотечна система долучилась до нової мобільної книжкової виставки «Читай зі смаком» в межах Всеукраїнського проекту Молодіжної Секції Української Бібліотечної Асоціації «Display – кросинг».

Розгорнулась така виставка у понеділок, 18 червня. Переглянути ж її можна буде до неділі, 24 червня.

Метою виставки є просування читання серед всіх категорій користувачів бібліотеки та формування інтересу до книги через колірне, смакове та асоціативне сприйняття. А кожна із бібліотек має свою ідею оформлення, до якої додаються цікаві ілюстрації, смаколики, вишукані та незвичайні літературні присмаки: кориці (книги про чари, магію, фантастику, фентезі), калини (українська література), морозива (пригодницька, дитяча література ), кави (книги у жанрі детектив, триллер), полуниці (книги про кохання), малини (про різні вияви почуттів у сучасній літературі), дикого меду та імбиру (класична література), екзотичного фрукту ( книги про подорожі та географію), перцю (книги про гострі відчуття), сакури(вірші, поезія), женшеню (книги про здоров'я).

«Скажіть, який смак ви любите і ми підберемо вам книгу!», – так зверталися бібліотекарі до читачів, щоб привернути увагу до такої яскравої, різнокольорової та незвичайної книжкової виставки.

Отже, кожен відвідувач знайде для себе ласий шматочок як для задоволення духовних потреб, так і гастрономічних вподобань.