Надрукувати
Перегляди: 1732

Дитяча музична школа № 3 напередодні Дня вчителя та Дня художника запросила учнів та викладачів дитячої художньої школи ім. М. Г. Лисенка на культурно-мистецький захід «Діалог мистецьких закладів».

Вітаючи учасників мистецької зустрічі, директор музичної школи Ніна ФЕДОРЕНКО та заступник директора з навчальної роботи художньої школи Любов ЯРЦОВА побажали учням і викладачам двох шкіл успіхів у проведенні цього цікавого заходу, сценарій якого розробили викладачі ДМШ № 3 Олена ЄЖКОВА та Марина КАНЕВСЬКА.

На початку свята на подвір’ї музичної школи відбувся концерт її учнів. Опісля вихованці дитячої художньої школи ім. М. Г. Лисенка під керівництвом своїх викладачів з натхненням розмалювали паркан у дворі ДМШ № 3, зобразивши на ньому за допомогою яскравих фарб музичні інструменти.

Ніна Федоренко подякувала викладачам, учням та працівникам обох закладів, які долучились до проведення даного культурно-мистецького заходу, наголосивши, що діалог музики та живопису пробуджує в серці людини все найкраще.