0010.jpg

Завершилась щорічна міська виставка-конкурс декоративно-прикладного мистецтва «Всесвіт очима дитини».

Близько 200 робіт цьогоріч було представлено на розгляд компетентного журі міської виставки-конкурсу декоративно-прикладного мистецтва «Всесвіт очима дитини», вкотре організованої міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Понад 90 учасників з 11 навчальних закладів міста взяли участь у конкурсі, продемонструвавши неабиякий талант у створенні картин, малюнків та полотен у різних техніках – живопису, графіці, випалюванні, декоративному розпису на деревині, народній іграшці, різьбленню, вишивці, ткацтву, кераміці, витинанці, бісероплетінні та модульному орігамі.

Від автопортретів, космічних фентезі, натюрмортів і до зображень героїв казок, слов’янських мотивів та вулиць рідного міста – весь всесвіт очима дітей вдалося побачити глядачам, учасникам та членам журі.

Урочисте закриття виставки-конкурсу відбулось 17 грудня в приміщенні Центральної бібліотеки ім. Т. Г. Шевченка. П’ятьох переможців конкурсу було відзначено грамотами. Так, стипендію міської ради за перемогу у конкурсі щомісячно протягом 2021 року отримають: Валерія КОРНІЄНКО (17 років), Катерина КІЗЕНКО (13 років), Маргарита САДОВА (15 років), Марія КАДУРІНА (15 років) та Єлизавета БАЖАНОВА (13 років).

Для 30 учасників, які підготували оригінальні та яскраві роботи, міський центр підготував заохочувальні подарунки. Цього року також було відзначено подяками керівників переможців та колектив бібліотеки за багаторічну співпрацю в рамках проведення даного конкурсу.