003.jpg

У ДМШ № 1 відбувся концентр учнів викладача відділу народних інструментів Ольги ПАНЧЕНКО «Перші сходинки у світ музики».

Відкрив концерт ансамбль баяністів у складі Єгора ШЛЕГЕЛЯ, Ольги ЛУГОВІЧЕНКО, Владислава ЄВТУХОВА, Арсена ЗАГОВОРИ, Валерії ШЕЛЕХОВОЇ. Ансамбль в останні два роки посів призові місця в п’яти конкурсах всеукраїнського та міжнародного рівнів. У виконанні ансамблю прозвучали обробка ліричної української пісні «По садочку ходжу» та запальна п’єса Михайло ТОВПЕКО «Бурлеска в стилі ретро».

Подальша програма концерту містила сольні виступи учнів класу викладачки Ольги Панченко, кожен із яких має за плечима перемоги в різноманітних конкурсах. Більшості з них вдалося продемонструвати не тільки певні технічні навички гри, а й донести до слухачів характер музики в усіх його нюансах, поділитися зі слухачами частинкою своєї душі.
Особливо порадував всіх своїм виступом талановитий учень Владислав ЄВТУХОВ. В останні два роки юний баяніст посів перші місця у 16 різноманітних конкурсах, а на ІV Міжнародному фестивалі «Первоцвіти» отримав Гран-прі.

На завершення концерту прозвучала жартівлива пісня «Ой, лопнув обруч», яку артистично заспівала Марія ШЕНЦЕВА (клас викладача Романа ТКАЧЕНКА) у супроводі ансамблю баяністів та юної піаністки Софії ЯРОШЕНКО (клас викладача Олени СЕНЮК).